Na succesvol eerste evenement, nu tweede editie van ‘Leidse Praatjes’

leidsePraatjesDe netwerkborrel ‘Leidse Praatjes’ wil vrouwelijke young professionals uit de regio bij elkaar brengen. In september aanstaande vindt er weer een netwerkborrel plaats bij Italian bar-bistro City Hall te Leiden. Het thema is dit keer ‘Inspiratie van je zakenrelatie’. Het programma bestaat uit drie sprekers, afgewisseld met tijd om te netwerken.

 

Het Idee

Netwerken is belangrijker dan ooit. Leidse Praatjes wil ervoor zorgen dat jonge ambitieuze vrouwen optimaal gebruik maken van elkaars connecties. Op de netwerkborrel komen vrouwen uit verschillende beroepsgroepen en met verschillende achtergronden samen.

 

Het programma van de avond ziet er als volgt uit:

20.00 Inloop

20.30 Aanvang

20.30 Inspirerende Thema ’s met een inleidingen van professionals die hun aanpak, successen en missers delen

22.00 Naborrelen

 

Informatie

De netwerkborrels van Leidse Praatjes vinden plaats bij Italian bar-bistro City Hall. De locatie bevindt zich in het centrum van Leiden en op loopafstand van het Centraal Station. Bussen stoppen op de nabijgelegen Breestraat. De toegang is gratis.

 

Organisatie & Contact

Leidse praatjes is een initiatief van Annemarie van den Bos, Liang de Beer en Marlou Dahmen. Zij hebben alle drie aan de Universiteit Leiden gestudeerd en werken nu in Leiden en omgeving. De netwerkborrel wordt ieder kwartaal georganiseerd met wisselende gasten.

 

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Leidse praatjes (www.facebook.com/leidsepraatjes) of op Twitter @LeidsePraatjes. Geïnteresseerden kunnen via leidsepraatjes@gmail.com contact opnemen met de organisatie.

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.